Garantier og Vilkår

En av de viktigste grunnene til å velge Haugaland Spabad og Spabad Vest AS som leverandør.

Når du investerer i et utendørs massasjebad har du gjerne et levetids perspektiv på 10-20 år eller mer. Da er det godt å vite at bak Spabad Vest sine modeller, står en solid produsent som garanterer kvaliteten.

Vet du at det er stor forskjell på 5 års reklamasjonsrett og 5 års garanti? I Norge er du beskyttet av forbrukerkjøpsloven, men en reklamasjonsrett er langt ifra så sterk som en garanti er. Mange opplever problemer med å få tak i deler til sitt spabad, det vil aldri være noe våre kunder trenger å bekymre seg for.

Sørg for å sette deg inn i garanti vilkår før du handler. Til din trygghet kan du lese igjennom våre her

Vi gir deg 5 års garanti på pumper, varmeelement, skrog, hovedkort etc. altså alle de viktige komponentene for at du skal kunne nyte ditt utendørs massasjebad i mange mange år fremover.

Dersom du opplever feil eller mangler på et produkt kan du ringe tlf: (+ 47) 56 97 85 00 eller sende en mail til post@spabadvest.no

Haugaland Spabad og Spabad Vest AS – en norsk kvalitetsleverandør

Garantitid og forventet levetid er to forskjellige ting. Levetiden for et massasjebad, boblebad eller jacuzzi vil avhenge av hvor flink du er til å ta vare på badet ditt og hvor god kvaliteten på produktet er fra produsentens side.

Et massasjebad fra Spabad Vest AS vil ha en levetid langt utover garantitiden og når det er behov for service på badet har vi i Spabad Vest AS dyktige serviceteknikere med fagkunnskap som kan hjelpe deg. Vi har også til enhver tid deler på lager i tilfelle noe uventet skulle skje med ditt bad.

Flere av våre medarbeidere har gjennomført ulike sertifiseringer hos Sunrise Spas og USAs ledende bransjeorganisasjon for massasjebad og svømmebasseng (NSPI). Disse opplæringsprogrammene gjør at du kan føle deg trygg på at når du kjøper et massasjebad fra oss, inngår du et kundeforhold med kunnskapsrike, profesjonelle medarbeidere.

Garantier i bransjen

Generelt så har vi som forbrukere i Norge god beskyttelse gjennom kjøpsloven. Den gir oss 5 års reklamasjonsrett overfor den Norske leverandøren (ikke den amerikanske produsenten).

5 års reklamasjonsrett vil gjelde for massasjebadets varige komponenter som er ment til å vare mer enn 5 år. Det er begrenset garanti på slitasjedeler eller deler som er avhengig av ditt vedlikehold, som for eksempel puter og lokk. Ingen garanti dekker skader som er forårsaket av feil bruk eller misbruk.

Selve produktgarantien i seg selv er ikke nok. Du er også avhengig av at leverandøren holder seg i det norske markedet. Erfaring viser at ikke alle leverandørene som er i markedet i dag vil være på det norske markedet om få år. Det at vi som leverandør er langsiktige og har god økonomi er derfor viktig for deg som kunde.