De mest stilte spørsmål og svar

 

Hvor lang tid bruker jeg på å starte opp spabadet?
Ca 24 timer fra du begynner å pakke det ut, til det er varmet opp.

 

Hvor lag tid trenger spabadet på å varme opp vannet før det er klart?
På kontrollpanelet har du muligheten til å velge om spaet alltid skal være varmt og klart til bruk, eller sette det til å varme opp når du vil bruke det. Uansett hva du måtte ønske, kan spaet tilpasses slik at det er klar for deg

 

Er jetdysene justerbare?
De fleste vann-jetdyser er justerbare. Du kan justere dem både ved kontrolleren for det setet, samt hver enkelt dyse kan åpnes og stenges etter behov.

 

Hvordan blir temperaturen styrt og kontrollert?
Sofistikerte, digitale kontroller sørger for at vannet i spaet holdes innenfor en grad av temperaturen du velger. Dette sikrer din komfort, og enda viktigere, din sikkerhet, spesielt hvis barn bruker boblebadet.

 

Hvor ofte bør jeg rengjøre spaet?
Med regelmessig bruk og godt vedlikeholdt vann, anbefaler vi deg å rengjøre boblebadet omtrent en gang hver tredje måned. I hovedsak innebærer dette å tømme vannet fra spaet, vaske innsiden og fylle på nytt ferskvann fra en slange. Se i bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner. Rør og dyserens minimum en gang i året.

 

Hvordan holder jeg vannet rent?
Det er viktig å utføre riktig testing, da ubalansert vann er årsaken til mange komponent-, beslag- og dekselfeil. I noen tilfeller, for å gi garantidekning, kreves det vannanalysehistorikk når kravet er fremmetFå anbefalt produkter til vannveldikehold i butikken.

 

Er det noen spesielle krav til strøm?
Alle spa skal installeres av en autorisert elektriker (kun plug n’ play bad kan installeres uten). Elektriker kan få detaljert monteringsamvisning av oss dersom strømmen skal gjøres klart før badet er mottat av kunde. Det finnes en egen del for elektriker i brukermanual. Dersom det oppstår problemer med spaet grunnet kobling av strøm, skal attest eller annen dokumentasjon fra autorisert elektriker framvises.

 

Hvor mange hestekrefter produserer spaet mitt?
De fleste av våre spa-modeller er utstyrt med en eller to 4,5 HPR eller 5,0 HPR to- eller enhastighetspumper. Våre pumper er designet for økt ytelse og samtidig opprettholde energieffektiv drift.

 

Hvordan fyller og tømmer jeg spaet? Hva trenger jeg ?
Ingenting! Fyll spaet enkelt med hageslangen, og tøm det like enkelt med kranen. Dersom spaet skal felles ned eller bygges inn, anbefaler vi å bruke en ekstern lensepumpe.

 

Hvor bør jeg plassere mitt spabad?
De fleste spabad er installert utendørs, selv om de kan installeres innendørs. For å installere spaet ditt innendørs, må du vurdere om det vil passe gjennom døren og om gulvets strukturelle styrke er tilstrekkelig til å holde karet. Våtrom med ekstra ventilering er anbefalt. Vi anbefaler å plasse spaet på en plass med lite innsyn, og ikke så værutsatt, for opptimal nytelse. Ved å skjerme spaet fra vær og innsyn, opplever vi at spaet blir mer brukt.

 

Kan et Spabad hjelpe mot stress, smerter eller andre fysiske forhold?
Du bør konsultere en medisinsk fagperson for spesifikk råd. Det har blitt sagt at hydroterapi – kombinasjonen av varme, massasje og oppdrift – kan bidra til å lindre stress, smerter og andre symptomer. Varme utvider blodkar, og øker blodstrømmen for å føre oksygen og næringsstoffer til sårt og skadet vev. Jet strålene gir kroppen din en massasje, som resulterer i en avslappende spenning i muskler, mens den naturlige oppdriften i vann lindrer press på anstrengte ledd og muskler.

 

Hvor lenge vil mitt spabad vare?
Når du kjøper et spabad av oss, får du med en omfattende garanti. Både vi og produsentene streber for å levere bare det beste til deg. Spabadet ditt vil gi mange års glede, uten bekymring. Hvis du har spørsmål om vedlikehold og service av spabadet ditt, kan du gå til vår kontakt sise hvor du kan stille oss spørsmål. Du kan også gå til hjelpesiden og finne garantibeviser, veiledninger, instruksjonsvideoer, servicevideoer m.m.